•  
  •  

Resor i Norge

ATLANTERHAVSVEIEN

Med Örnvägen och Geirangerfjorden 5 dagar
Denna del av Norge visar upp ett av landets mest varierade och natursköna områden. Här får vi på kort tid uppleva allt från en fantastisk kust till djupa bördiga dalar, vackra fjordar och höga vilda fjäll.

Klicka här för mer information:

GUDBRANDSDALEN

Underbara naturupplevelser i Peer Gynts rike 4 dagar
Här får vi uppleva höga och vilda fjäll i Rondane- och Jotunheimmassiven liksom den djupa och bördiga Gudbrandsdalen. Dessutom spännande sägner om Asbjörnsens och Ibsens Peer Gynt, enligt vissa en sagofigur, enligt Ibsen en verklig person.

Klicka här för mer information:

HELGELANDSKUSTEN

Genuint vackert och äventyrligt 6 dagar
Helgeland ligger som ett utsträckt paradis i södra Nordland. Midnattssolen ger ljusa nätter under sommarhalvåret och vinterhimlen lyses ofta upp av norrsken. Här finns fjäll som Torghatten och De sju systrarna, tusentals öar, vita sandstränder och glaciären Svartisen

Klicka här för mer information:

KUST, FJORD & FJÄLL

Atlanterhavsveien, Geirangerfjorden och Raumabanan 5 dagar
Fantastiska naturupplevelser längs Atlanterhavsvägen, i Geirangerfjorden och den vackra Raumabanan. Norge visar upp sin bästa sida på denna resa från kust till fjäll!

Klicka här för mer information:

LOFOTEN

Med båt genom Trollfjorden 8 dagar
Utanför Norges västkust ligger Lofoten, ett dramatiskt och fantastiskt havs- och fjordlandskap med otroliga naturkontraster. Överallt reser sig höga och branta fjäll med snötäckta toppar längs de många gröna fjordarna. Dettta är en resa genom ett drömlandskap fyllt med överväldigande naturupplevelser.

Klicka här för mer information:

NORGE I MINIATYR

Spegelblanka fjordar och mäktiga fjällvidder 5 dagar
Det norska Sörlandet och Vestlandet, lite av ett Norge i miniatyr med underbart vackra färdvägar som kantas av öar och skär, idylliska småstäder och små byar. Vi färdas över Lysefjorden och åker genom hårnålskurvor upp till fjällvärlden

Klicka här för mer information:

NORRSKEN OCH VINTERÄVENTYR

Nära den orörda naturen i nord-Norge 4 dagar
I Senja utanför Tromsö finns utmärkta möjligheter att uppleva både norrsken, fantastisk natur och det marina livet. Tillsammans med professionella guider ger vi oss ut på ett oförglömligt äventyr i den nord-Norska naturen!

Klicka här för mer information:

TELEMARKEN

Glittrande vatten och storslagna fjällvidder 4 dagar
Här finner vi ett Norge i miniatyr och hälsas välkomna med norskt gemyt och gästfrihet. Vi får uppleva både Telemarkskanalen och Gaustatoppen.

Klicka här för mer information: